18 Januari, Hoog tijd voor de stand van zaken in de...

18 Januari, Hoog tijd voor de stand van zaken in de schuur van Forza Fiat.
Allereest de beste wensen aan alle lezers en fans. Het is al een lange tijd geleden dat de site een update heeft gehad, dat wil niet zeggen dat er niks is gebeurd.

Na het behaalde kampioenschap hebben we nog een aantal wedstrijden gehad. Allereerst Tonden waar we toch een mooie avond hebben beleefd met een 1e plek bij de 3.4 ton en een tweede plaats bij de 3.6 ton. Na Tonden was het NK in Wekerom, hier heeft een steek-as ons in de "steek" gelaten waardoor een 8e plaats het resultaat was. We hebben voor de laatste competitie wedstrijd toch weer een nieuwe as klaar gemaakt, helaas was dit voor niks omdat de wedstrijd niet meer gereden is door het slechte weer.

In November hebben we een groot feest gegeven waar ons kampioenschap is gevierd. Voor dit feest zijn we al flink bezig geweest om de Forza motorisch klaar te hebben voor het nieuwe seizoen en dat is ook gelukt. Er zijn geen grote veranderingen maar wel goede checks uitgevoerd. Na het feest hebben we even een tijdje andere dingen gedaan dan tractorpulling omdat het toch een razend druk jaar is geweest al met al.
De trekker staat nu ook klaar voor zwolle, nog een paar kleine aanpassingen en we kunnen gaan!

Omdat er een steek-as gesneuveld is willen we hiervoor een betere versie, die is in de maak en zal als het lukt na Zwolle geplaatst worden.
Tevens gaan we nog wat andere zaken aan pakken waarvan we vinden dat het beter kan.
Ook zijn we bezig om een reserve motor te prepareren zodat we wat hebben klaar staan in het geval van calamiteiten.

Trots zijn op onze nieuwe sponsor E Hissink loon en Grondverzetbedrijf uit ons eigen Beemte Broekland, Edward kan nog steeds genieten van ons proefdraaien achter de schuur, dus de stap om ons te sponseren was niet zo groot, Edward bedankt.

Graag tot ziens in Zwolle, voor ons één van de mooiste wedstrijden van het jaar!

Groeten Team Forza Fiat