Boonzaayer vofBoonzaayer: 

Boonzaayer vof is een flexibel en veelzijdig straal en spuitbedrijf, met ruim 35 jaar ervaring. De hoofdactiviteit bestaat uit het stralen, shooperen  en spuiten van industriële objecten en bedrijfswagens.

Hamer installatietechniek B.V.Hamer:

Hamer installatietechniek B.V. is dienstverlener voor alle installatie technische disciplines zoals:

  • Tankinstallaties &  Werkplaatsinrichtingen
  • Industrie & Utiliteit
  • Service & onderhoud
  • Magazijn & Logistiek
  • Digitale catalogus
Het bedrijf is opgericht in 1938 en er zijn meer dan 300 werknemers actief, klik op het logo en u word via  de website door het bedrijf heen geleid.

MitasMitas:

Mitas is een Tsjechische gevestigde fabrikant van off-road banden (landbouw, industrie, motor). De geschiedenis van Mitas dateert uit de jaren 1930, toen de productie van banden begon in Praag, dan is de hoofdstad van Tsjecho-Slowakije, en in de Moravische stad Zlin. Mitas exploiteert momenteel drie fabrieken in Tsjechië, een in Servië en één in Charles City, Iowa. Naast deze productie-installaties, Mitas een uitgebreid internationaal verkoop- en distributienetwerk actief in 14 landen, waaronder de Verenigde Staten. Mitas produceert en verkoopt banden onder drie merknamen: het eigen Mitas en Cultor, en Continental onder licentie. De Tsjechische gevestigde bandenfabrikant die een jaarlijkse omzet van € 450.000.000 (2012) heeft, is een van de top van de Europese producenten van landbouw- en bouwmachines banden

Egafloortec logoEga-Floor-Tec:

Ega-floor-tec is specialist op het gebied van vloeroplossingen voor renovatie en nieuwbouw. Innovatie, moderne verwerkingstechnieken en maatschappelijk verantwoord ondernemen spelen hierbij een centrale rol. Zo hebben wij de beschikking over een eigen Egalinetruck waarmee ruim 2.000 m2 egaline per dag verpompt kan worden. Met een eigen stroom- en watervoorziening is onze Egalinetruck self supported zodat wij op iedere locatie een supervlakke gietvloer kunnen aanbrengen.

krommenhoek fotokKrommenhoek:

Krommenhoek is een Familiebedrijf opgericht in 1955 in Schiedam. In de begin jaren als transport & handelsbedrijf in de breedste zin des woord.

Sinds begin jaren ’80 heeft Ruud Krommenhoek het bedrijf opgebouwd tot een wereldspeler in de internationale machinehandel. In de jaren ’80 was vooral de handel in gebruikte heftrucks belangrijk, maar door de wereldwijde vraag naar bouwmachines is Krommenhoek de laatste decennia uitgegroeid tot een totaal aanbieder voor compacte en zware machines voor Bouw, Industrie en logistieke sector. Recentelijk is het bedrijf overgedragen aan de 3e generatie Krommenhoek die het bedrijf de komende jaren voort gaan zetten.

Verhuur- en grondverzetbedrijf Brouwer:Brouwer groot

een loonbedrijf wat is voorzien  van een up to date, VCA gekeurd machine park.
Gespecialiseerd in gemeentelijke werkzaamheden, diverse landbouw loonwerkzaamheden, en grondverzet werk, met hun uitgebreide machine park draaien ze hun hand nergens voor om.
Papagaaiweg 85 Wenum

H. Witteveen mechanisatie B.V.Witteveen:


H. Witteveen mechanisatie B.V. is een toonaangevend landbouwmechanisatie bedrijf, met een compeet programma aan diensten en producten, zoals advies, verkoop, service en verhuur, met als basis en New Holland dealerschap en Fiat specialisme.

Petronas Urania en AMBRAPETRONAS Logo Forza Flat

Petronas Urania en AMBRA zijn een kwalitatief hoogstaande motorsmeermiddelen voor transportbedrijven en landbouw voertuigen, dat het succes van IVECO en New Holland deelt en hand in hand evolueert met de vooruitgang van IVECO en New Holland. Het merk Urania/AMBRA werd opgericht in de jaren zeventig en werd door IVECO goedgekeurd vanaf de stichting in 1975. PLI werkt nauw samen met IVECO en New Holland wat betreft de ontwikkeling en de productie van smeermiddelen die de motorprestaties kunnen opdrijven, de bedrijfskosten verlagen door de verversingsintervallen te verlengen, en de brandstofefficiëntie verhogen. Alle Urania producten zijn door IVECO en New Holland gecertificeerd op de verpakkingen met het logo ORIGIN 100% IVECO en met de C.T.R. (Contractuele Technische Referentie), waardoor de oorspronkelijkheid van de speciaal voor IVECO en FPT en door PLI ontwikkelde formules gewaarborgd is. Gedurende 40 jaar heeft de betrouwbaarheid van de Urania producten de transport en landbouw wereld in het dagdagelijkse werk bijgestaan.

cees effectCees'effect:

Cees effect is een flexibel en veelzijdig reclame bedrijf dat door middel van computergestuurde plotters en full colour machines elke vorm van reclame kan maken.

BetaBeta

producent van professionele handgereedschappen, is meer dan 40 jaar actief in verschillende takken van racesport.

CMD alumiumCMD alumium:

CMD alumium is een vooruitstrevend bedrijf gericht op het leveren van alumiumium plaat materiaal / half-fabrikaten. Deze worden gemaakt met state off the art zaagmachines.
Het bedrijf hecht veel waarde aan hoge productie kwaliteit en service graad, just in time levering is dan ook geen probleem.
Via een klik op het logo wordt u naar de website geleid.

Fokbedrijf HendriksFokbedrijf Hendriks:

Johan Hendriks is de grondlegger van het bedrijf. Hij is getrouwd met Gerrie en zijn samen in 1967 begonnen met een pacht bedrijf in Klarenbeek met fokzeugen en melkkoeien. In Klarenbeek zijn drie zonen geboren Wilko, Evert-jan en Arjan.

Dirk Geurts Machines en GereedschappenDirk Geurts  Machines en Gereedschappen

Stenenkamerseweg 31
3882 NE Putten
0341 - 352 842
dirk@geurtsgereedschappen.nl

Geffen Allround Machine SupportVan Geffen Allround Machine Support:

Van Geffen Allround Machine Support is als onafhankelijke dienstverlener gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van problemen met machines, fundaties en constructies. Al sinds 1987 verhelpen wij storingen waar anderen geen oplossing voor hebben. Wij zijn als onafhankelijk bedrijf immers niet gebaat bij revisies of de verkoop van onderdelen en nieuwe machines of apparatuur. Als één van de meest gespecialiseerde en ervaren trillingsmeettechniek bedrijven in Nederland staat Van Geffen Allround Machine Support voor hoogwaardige service en kwaliteit.

promohouse logo

Promohouse promoweare, gifts ..... and more:

Promohouse bestaat sinds 1998. Het bedrijf is gesitueerd op het verzorgde bedrijvenpark Apeldoorn-Noord in een fraai nieuwbouwpand. Als aanbieder van bedrijfs-en promotiekleding, premiums, relatiegeschenken, sportprijzen en kerst-en themapakketten opent ons bedrijf een wereld van vele duizenden artikelen. In een maar liefst 600 vierkante meter grote showroom staat het bewijs uitgestald. Uiteraard kan alles van een logo of tekst worden voorzien door middel van bedrukking, borduring of gravering.

DdG Techniek

DdG Techniek uit Emst is een jong bedrijf dat technische ondersteuning kan bieden op meerdere vlakken, ervaring is opgedaan in landbouw mechanisatie, constructie en bouw.
Het is een no nonsens bedrijf met een hands on policy! geen berg te hoog, geen dal te diep!

Boerkamp Auto elektriciteitBoerkamp Auto elektriciteit

Deventer gestart in 1960 als revisiebedrijf van startmotoren en dynamo's en met de levering van accu's, heeft dankzij constante investeringen in mensen, ruilsystemen en specialisaties een nationale klantenkring opgebouwd.
Specialisaties van Boerkamp Auto elektriciteit zijn:
Startmotoren en Dynamo's, Airconditioning, Standverwarmingen, Standkoelingen, Radiateuren, Intercoolers en Accu’s