15 december, Mooi nieuws aan het einde van het seizoen !!!

Nadat het kampioenschap was binnengehaald moest dat natuurlijk ook gevierd worden.
Daarom werd er een datum geprikt en de eerste voorbereidingen voor een feest vonden plaats. Uiteindelijk kwam er een flinke gastenlijst, dat betekende ook een flinke tent. Maar eerst werd de schuur flink schoongemaakt en opgeknapt. De zolder was een ongelofelijke berg met onderdelen geworden, hier hebben we voor een gedeelte klein geld van gemaakt. Ook zijn er een paar stellingen gemaakt, waardoor we alles gesorteerd konden opbergen. Ook het vloeroppervlak werd tactisch uitgebreid zodat alle onderdelen die we beneden niet meer nodig hebben konden verhuizen naar de zolder.

Op 26 November was het zover, na enkele dagen opbouwen, stond er een tent bij de schuur aangebouwd. Omdat we op dat soort momenten ook een goed team zijn kan je in een paar dagen toch iets geweldigs opzetten, mannen bedankt!!
Oranje kleuren voerden de boventoon zoals het hoort en de Forza stond er tussen te glimmen.
Aangezien het toch behoorlijk koud was op die dag hadden we een dikke kachel gehuurd om de temperatuur in de tent op 20+ graden te houden.

Vanaf 20:00 uur begon het langzaam vol te lopen, en uiteindelijk stond en zat het goed vol met bijna 190 mensen en kinderen.
De opkomst was erg goed te noemen!
En onder het motto "liever te dik in de kist dan een feestje gemist" werd er flink gegeten en gedronken.
Met dank aan Slagerij de Graaf uit Apeldoorn! welke heerlijk eten serveerde, toppie!
Team Rolf Wijn bedankt voor de het vlotjes laten verlopen voor de drank catering. toppie!
DJ Bart vd Linde zorgde voor een strak stukje muziek.
En Johan van TPmoviechannel.nl had een fantastisch filmpje voor ons gemaakt met het overzicht van het seizoen! Johan nogmaals super bedankt!

De tijd vliegt op zon avond..... maar na bijna 8 uur feest is het een keer goed geweest.
Iedereen die er was, bedankt voor de cadeaus, komst en gezelligheid!
Wij kijken terug op een prachtig feest en zullen dit nooit vergeten!

Toch nog even terug naar de cadeaus, er zaten een aantal hele speciale tussen, die gaan we niet apart noemen, maar laten we zeggen dat die enorm gewaardeerd worden. Eén cadeau was zeer bijzonder namelijk van het bedrijf Egafloor, hun hebben een zeer mooie sponsoring aangeboden voor volgend jaar! Jos en Jeffrey bedankt! Het logo van EGA-Floor-tec zal vanaf Zwolle op onze trekker staan.

Egafloor is specialist in gietvloeren, neem een kijkje op de website! http://www.egafloortec.nl/

Op dit moment zijn we toch ook al weer bezig met de Forza, de cilinderkop ligt er weer op, de koppeling word binnenkort gekeurd en hij word klaar gemaakt voor de wedstrijd in Zwolle waar we aan de start zullen verschijnen met "de Pupe".

Graag tot ziens!
Team Forza Fiat