27 November, we staan weer in het nieuws, het NTTO ....

27 November.
we staan weer in het nieuws, het NTTO nieuws. Er staat een prachtig interview van ons team in het clubblad, altijd mooi!
Er zit ook weer schot in de nieuwe motor, Koebrugge metaalbewerking is inmiddels klaar met het freeswerk, we hebben er maar voor gekozen om twee motoren tegelijk te laten frezen, de schrik zit er nu goed in.......
H. Witteveen mechanisatie had nog een kaal blok in hun Fiat voorraad staan dus deze maar extra aangeschaft.
Ondertussen ligt een motor bij de lijnboorder om verder bewerkt te worden, er is een toezegging gedaan dat het dit jaar nog gaat lukken, dus dan hebben we nog tijd genoeg om de motor op te bouwen voor de wedstrijd in Zwolle! toppie!
De oorzaak van de schade bleek in de kleppentrein te zitten, hiervoor zijn nu dus ook onderdelen in de maak, deels gefabriceerd door Koebrugge en deels door onszelf. Ook passen we nog andere extra versterkingen toe in de motor.
De koppeling had na een seizoen weer best veel onderhoud nodig, daar waren we wat minder tevreden over, maar ook daar word op dit moment aan gewerkt om er weer fris voor te staan voor het komende seizoen.
Ondertussen heeft de eerste sponsor voor 2015 al weer hun vertrouwen in ons uitgesproken, Boonzaayer straal en spuit bedrijf zal weer met trots op de motorkap staan in 2016!
Dit zou zomaar eens de laatste update van 2015 kunnen zijn.
We wensen daarom alle lezers nu al een prettige feestdagen toe!